Terug naar het overzicht
Dorpsstraat 67
2712 AD Zoetermeer

incl btw en energie € 2.234,-

Winkelruimte te huur

Deze winkelruimte is gelegen in de sfeervolle Dorpsstraat, de winkelstraat voor ondernemers met visie. In deze oude kern van een stad met ruim 130.000 inwoners, biedt de straat namelijk een keur aan speciaalzaken in nostalgische panden. De straat ligt in het historische Dorpshart, in deze winkelstraat zijn circa 100 zelfstandige winkeliers gevestigd, daarnaast zijn er de bekende landelijke ketens, zoals Kruidvat, Zeeman, Bruna, Ekoplaza, Hoogvliet, Eyewish.

Opleveringsniveau:

Het gehele pand, is voorzien van nieuw afgewerkte wanden, een tegelvloer ,De keuken is nieuw, de toiletruimte is nieuw. De wanden en plafonds zijn strak en geschilderd. Starten met je winkel, is een kwestie van voorraad erin en de deur open doen.

Parkeervoorziening:

Het object ligt nabij een groot parkeerterrein. Parkeren is mogelijk op de openbare weg rondom de straat en op nabij gelegen parkeerterrein waar bezoekers de eerste 3 uur gratis kunnen parkeren.

De aangeboden winkelruimte ligt zeer gunstig tegenover zit een fotozaak een kledingwinkel een outdoor winkel, een paar panden verderop zit de Bruna, Kruidvat en Zeeman. De Hoogvliet zit 70 meter verderop. De dorpsstraat is centraal gelegen ten opzichte van Den Haag, Delft, Leiden en Rotterdam. Ook met het openbaar vervoer en via de rijkswegen A12 (Den Haag- Utrecht) en A4 (Den Haag- Amsterdam) is deze locatie makkelijk te bereiken.

Frontbreedte van ca. 10 m.

Voor meer informatie stuur een mail naar erik@pand.nu

Interesse in dit pand?