Over ons

Business Connect Bedrijfsmakelaardij is al sinds 1987 gespecialiseerd op het gebied van winkelbedrijven en winkelonroerend goed. De jarenlange ervaring en de directe contacten met verschillende ondernemers uit verschillende branches vormen hiervoor een goede basis. Naast dit specialisme biedt Business Connect Bedrijfsmakelaardij diensten op het gebied van; bedrijfsovernames, bedrijfsruimtes, kantoorruimtes, beleggingsobjecten, indeplaatsstellingen en taxaties.

Voor al deze diensten staan deskundigheid, betrouwbaarheid en discretie bij Business Connect Bedrijfsmakelaardij hoog in het vaandel. Deze drie eigenschappen worden dan ook strikt nageleefd. Verder vormt u als klant het middelpunt van onze werkzaamheden.

Business Connect Bedrijfsmakelaardij is niet alleen operationeel in Zoetermeer. Ook in steden als Rotterdam, Den Haag, Amsterdam, Utrecht en andere steden in het midden en westen van het land heeft Business Connect Bedrijfsmakelaardij verschillende opdrachten.
Sinds kort hebben we een tweede vestiging in Assen. Vanuit hier worden de Noordelijke provincies bediend. Tevens zijn wij in het buitenland operationeel.

Aarzel niet om contact op te nemen met één van onze specialisten om te informeren wat zij voor U kunnen betekenen.

Image

Meer weten?

Bel Erik 079 3161020 of mail naar erik@pand.nu

Klanten beoordelen ons met een 8,6