Terug naar het overzicht
Dorpsstraat 60
2712 AM Zoetermeer

€ 18.000,-

Winkelruimte te huur

Deze winkelruimte is gelegen in de sfeervolle Dorpsstraat, de winkelstraat voor ondernemers met visie. In deze oude kern van een stad met ruim 130.000 inwoners, biedt de straat namelijk een keur aan speciaalzaken in nostalgische panden. De straat ligt in het historische Dorpshart, in deze winkelstraat zijn circa 100 zelfstandige winkeliers gevestigd, daarnaast zijn er de bekende landelijke ketens, zoals Kruidvat, Zeeman, Bruna, Ekoplaza, Hoogvliet, Eyewish.

Opleveringsniveau:

Het gehele pand, is voorzien van nieuw afgewerkte wanden, een pvc vloer met hout look, de basis verlichting is aanwezig in de vorm van led panelen. De keuken is nieuw, de toiletruimte is nieuw. Turnkey dus.

Parkeervoorziening:

Het object ligt nabij een groot parkeerterrein. Parkeren is mogelijk op de openbare weg rondom de straat en op nabij gelegen parkeerterrein waar bezoekers de eerste 3 uur gratis kunnen parkeren.

De aangeboden winkelruimte ligt zeer gunstig naast een damesmode zaak recht er tegenover is ook  een eigentijdse dameskleding winkel, schuin tegenover Bruna, Kruidvat en Zeeman. De Hoogvliet zit 60 meter verderop. De dorpsstraat is centraal gelegen ten opzichte van Den Haag, Delft, Leiden en Rotterdam. Ook met het openbaar vervoer en via de rijkswegen A12 (Den Haag- Utrecht) en A4 (Den Haag- Amsterdam) is deze locatie makkelijk te bereiken.

Frontbreedte van ca. 5 m.

Voor meer informatie stuur een mail naar erik@pand.nu

Interesse in dit pand?