Terug naar het overzicht
Dorpsstraat 127 C
2712 AG Zoetermeer

€ 2.450,-

Locatie/ Bereikbaarheid:
De winkelruimte is gelegen in de Dorpsstraat, een straat voor ondernemers met visie. In de oude kern van Zoetermeer, biedt de Dorpsstraat namelijk een keur aan speciaalzaken in nostalgische panden. De Dorpsstraat ligt in het historische hart van Zoetermeer, in deze straat zijn circa 100 zelfstandige winkeliers gevestigd, daarnaast zijn er de bekende winkels als Rinck Optiek, Sjenkels & Sjenkels , Zeeman en het Kruidvat. Het object ligt nabij een groot parkeerterrein.

Parkeervoorziening:
Mogelijk op openbare weg rondom de dorpsstraat en op nabij gelegen parkeerterrein waar bezoekers de eerste 3 uur gratis kunnen parkeren.

De aangeboden winkelruimte ligt zeer gunstig naast de Bloemenwinkel, Bakkerswinkel en tegenover een slijterij en Big L Jeans. De Dorpsstraat is centraal gelegen ten opzichte van Den Haag, Delft, Leiden en Rotterdam. Ook met het openbaar vervoer en via de rijkswegen A12 (Den Haag- Utrecht) en A4 (Den Haag- Amsterdam) is deze locatie makkelijk te bereiken.

Opleveringsniveau:
In casco staat voorzien van o.a.:
- representatieve entree;

- betonvloer, voorzien van oa bekabeling tbv detectie poortjes en kassa eiland
- frontbreedte van ca. 600 cm.

Aanvaarding:
In overleg, de ruimte zal na de pasen 2022 beschikbaar komen

Huurprijs:
€ 2450,00- per maand, exclusief B.T.W.

Servicekosten:
Niet van toepassing.
Huurder beschikt over eigen meters t.b.v. nutsvoorzieningen en zal derhalve zelf overeenkomsten sluiten met de desbetreffende leveranciers.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks zal de huurprijs worden herzien op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), mits dit geen verlaging tot gevolg heeft.

Huurbetaling:
De betaling van de huurprijs, eventuele servicekosten en de eventuele B.T.W. geschiedt in termijnen van 1 maand bij vooruitbetaling.

Huurtermijn:
De huurovereenkomst wordt aangegaan voor een termijn van tenminste 5 jaar met 5 optiejaren.

Zekerheid:
Huurder dient binnen 2 weken na ondertekening van de huurovereenkomst, maar uiterlijk een dag voor de datum van ingebruikname, aan verhuurder een bankgarantie c.q. waarborgsom te voldoen voor een betalingstermijn van 3 maanden, inclusief omzetbelasting.

B.T.W. status:
Verhuurder wenst te opteren voor B.T.W.-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de B.T.W. niet kan verrekenen, zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor B.T.W.-belaste huur.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst conform het standaard van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).

Interesse in dit pand?