Terug naar het overzicht
Dorpsstraat 88
2712 AM Zoetermeer

€ 60.000,-

Algemeen:

Onderhavige winkelruimte is gelegen midden in het hart van de Dorpsstraat in het oude centrum van Zoetermeer naast de Hoogvliet, Kruidvat, Bruna, Eye Wish Groeneveld alsmede diverse horeca etablissementen en mode retailers.

Bereikbaarheid:

Het object is zeer gunstig gelegen ten opzichte van Den Haag, Delft, Leiden en Rotterdam. Ook met het openbaar vervoer en via de rijkswegen A12 (Den Haag - Utrecht) en A4 (Den Haag - Amsterdam) heeft u snelle verbindingen naar alle delen van ons land.

Adres:

Dorpsstraat 88, 2712 AM te Zoetermeer.

Metrage:

Circa 310m², deelverhuur vanaf circa 155m² bespreekbaar.

Frontbreedte:

Circa 25 meter.

Parkeren:

Zeer ruime parkeergelegenheden aan onder andere de Osylaan zijn op zeer korte afstand gelegen, hier is 3 uur gratis parkeren mogelijk met parkeerschijf.

Opleveringsniveau:

De winkelruimte wordt opgeleverd in huidige casco staat.

HUURVOORWAARDEN

Huurprijs:

€ 194,-- p/m² per jaar te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Huurtermijn:

5 (vijf) jaar met de mogelijkheid om de huurovereenkomst telkenmale met 5 (vijf) jaar te verlengen.

Opzegtermijn:

12 maanden voor expiratie huurovereenkomst per aangetekend schrijven of bij deurwaardersexploot.

Oplevering:

In overleg, op korte termijn mogelijk.

Huurbetaling:

Per kwartaal vooruit.

Huurprijsaanpassing: 

De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd, voor het eerst na ommekomst van een jaar na ingang van de huurovereenkomst, overeenkomstig het verloop van het prijsindexcijfer CPI- alle huishoudens 2015 = 100, zoals dit jaarlijks door het Centraal Bureau voor de Statistiek wordt vastgesteld.

Service-/energiekosten: 

Het gehuurde is geheel zelfstandig derhalve zijn geen energiekostenleveringen of diensten door of vanwege verhuurder van toepassing. Huurder dient zelf zorg te dragen voor de aanvraag en levering van gas, water en elektra.

Huurovereenkomst:

Standaard huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW, vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) in september 2012. Van deze huurovereenkomst maken deel uit de algemene bepalingen winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW, welke op 2 oktober 2012 gedeponeerd zijn bij de griffie van de rechtbank Den Haag en aldaar zijn ingeschreven onder nummer 58-2012.

Zekerheidsstelling:

Bij ondertekening van de huurovereenkomst, zal huurder een bankgarantie stellen ter grootte van drie maanden huurverplichting te vermeerderen met (eventuele) servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Voorbehoud:
- positief kredietinformatierapport ter beoordeling van verhuurder;
- goedkeuring directie verhuurder.

Interesse in dit pand?