Terug naar het overzicht
Dorpsstraat 58 E
2712 AM Zoetermeer

€ 36.000,-

Winkelruimte te huur

Deze winkelruimte is gelegen in een sfeervolle en karakteristieke straat, een straat voor ondernemers met visie. In deze oude kern van een stad met ruim 130.000 inwoners, biedt de straat namelijk een keur aan speciaalzaken in nostalgische panden. De straat ligt in het historische hart, in deze straat zijn circa 100 zelfstandige winkeliers gevestigd, daarnaast zijn er de bekende landelijke ketens, zoals Kruidvat, Zeeman, Bruna, Ekoplaza, Hoogvliet, Eyewish.

Parkeervoorziening:

Het object ligt nabij een groot parkeerterrein. Mogelijk op openbare weg rondom de straat en op nabij gelegen parkeerterrein waar bezoekers de eerste 3 uur gratis kunnen parkeren.

De aangeboden winkelruimte ligt zeer gunstig naast een damesmode zaak en van Herwijnen een wandelspeciaalzaak tegenover een eigentijdse dameskleding winkel, schuin tegenover Bruna, Kruidvat en Zeeman. De Hoogvliet zit 60 meter verderop. De dorpsstraat is centraal gelegen ten opzichte van Den Haag, Delft, Leiden en Rotterdam. Ook met het openbaar vervoer en via de rijkswegen A12 (Den Haag- Utrecht) en A4 (Den Haag- Amsterdam) is deze locatie makkelijk te bereiken.

Frontbreedte van ca. 8 m.

Voor meer informatie neem contact op met Business Connect en vraag naar Erik Kettenis

Interesse in dit pand?