Dorpsstraat 117N Zoetermeer

€ 0 p/j  
Adres: Dorpsstraat 117N Oppervlakte: 140 m²
Stad: Zoetermeer Soort bouw: Bestaande bouw
Provincie: Zuid-Holland Ligging: Stadscentrum/dorpskern
Adres: Dorpsstraat 117N
Stad: Zoetermeer
Provincie: Zuid-Holland
Oppervlakte: 140 m²
Soort bouw: Bestaande bouw
Ligging: Stadscentrum/dorpskern

Locatie/ Bereikbaarheid: 
De winkelruimte is gelegen in de Dorpsstraat, een straat voor ondernemers met visie. In de oude kern van Zoetermeer, biedt de Dorpsstraat namelijk een keur aan speciaalzaken in nostalgische panden. De Dorpsstraat ligt in het historische hart van Zoetermeer, in deze straat zijn circa 100 zelfstandige winkeliers gevestigd, daarnaast zijn er de bekende winkels als Eye Wish, Sjenkels & Sjenkels , Zeeman en het Kruidvat. Het object ligt nabij een groot parkeerterrein.

Parkeervoorziening: 
Mogelijk op openbare weg rondom de dorpsstraat en op nabij gelegen parkeerterrein waar bezoekers de eerste 3 uur gratis kunnen parkeren.

De aangeboden winkelruimte ligt zeer gunstig op een gezellig pleintje naast een bloemenwinkel, naast een kinderschoenen winkel, tegenover een kinderboekenwinkel, een witgoed en bruingoed zaak. De Dorpsstraat is centraal gelegen ten opzichte van Den Haag, Delft, Leiden en Rotterdam. Ook met het openbaar vervoer en via de rijkswegen A12 (Den Haag- Utrecht) en A4 (Den Haag- Amsterdam) is deze locatie makkelijk te bereiken. 

Ook zakelijke dienstverlening is een mogelijkheid, denk aan uitzendbureaus, boekhoud kantoren.

Voor starters met een leuk idee, is de eigenaar bereid flinke kortingen te verschaffen.

Opleveringsniveau: 
In casco staat voorzien van o.a.: 
- representatieve entree; 

Aanvaarding: 
In overleg, echter per 1 juli 2018 is mogelijk.

Huurprijs: 
0- per maand, exclusief B.T.W. (deze huur is voor het 1e jaar) voor starters is er zelfs nog een aangepast tarief of zijn er kortingen bespreekbaar.

Servicekosten: 
Niet van toepassing. 
Huurder beschikt over eigen meters t.b.v. nutsvoorzieningen en zal derhalve zelf overeenkomsten sluiten met de desbetreffende leveranciers. 

Huurprijsaanpassing: 
Jaarlijks zal de huurprijs worden herzien op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), mits dit geen verlaging tot gevolg heeft. 

Huurbetaling: 
De betaling van de huurprijs, eventuele servicekosten en de eventuele B.T.W. geschiedt in termijnen van 1 maand bij vooruitbetaling. 

Huurtermijn: 
De huurovereenkomst wordt aangegaan voor een termijn van tenminste 5 jaar met 5 optiejaren. Kortere periode is bespreekbaar.

Zekerheid: 
Huurder dient binnen 2 weken na ondertekening van de huurovereenkomst, maar uiterlijk een dag voor de datum van ingebruikname, aan verhuurder een bankgarantie c.q. waarborgsom te voldoen voor een betalingstermijn van 3 maanden, inclusief omzetbelasting. 

B.T.W. status: 
Verhuurder wenst te opteren voor B.T.W.-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de B.T.W. niet kan verrekenen, zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor B.T.W.-belaste huur. 


Foto's

Eigenschappen

 • Meterkast met eigen energieaansluitingen
 • Betonvloer
 • Houten (dek)vloer
 • Met kantoorruimte
 • Met kantine
 • Met opslagruimte
 • Toilet
 • Afgewerkte wanden
 • Verlichtingsarmaturen
 • Elektrische installatie
 • Warme luchtgordijn
 • Systeemplafond
 • Pantry / keuken
 • Met bevoorradingsingang / expeditie-ingang

Locatie op kaart

Reageren op object

Stuur door via e-mail