Terug naar het overzicht
Dorpsstraat 66
2712 AM Zoetermeer

excl btw en energiekosten € 3.000,-

Te huur Dorpsstraat 66 te Zoetermeer

Deze winkelruimte van 130 m2 met een magazijn van 70m2 op de etage is per januari 2023 te huur.

Locatie/ Bereikbaarheid:
De winkelruimte is gelegen in de Dorpsstraat, een straat voor ondernemers met visie. In de oude kern van Zoetermeer, biedt de Dorpsstraat namelijk een keur aan speciaalzaken in nostalgische panden. De Dorpsstraat ligt in het historische hart van Zoetermeer, in deze straat zijn circa 100 zelfstandige winkeliers gevestigd, daarnaast zijn er de bekende winkels als eyewish Optiek, Bruna, Hoogvliet, Sjenkels & Sjenkels , Zeeman en het Kruidvat. Het object ligt nabij een groot parkeerterrein.

De winkel is duidelijk herkenbaar aan de opvallende pui, die een avontuurlijke sfeer uitademt. De winkel is door zijn brede toegang zonder deuren uitnodigend om binnen te lopen

Parkeervoorziening:.
Mogelijk op openbare weg rondom de dorpsstraat en op nabij gelegen parkeerterrein waar bezoekers de eerste 3 uur gratis kunnen parkeren.

De aangeboden winkelruimte ligt zeer gunstig naast een fotowinkel, een modewinkel en tegenover een thee/koffie speciaal winkel. De Dorpsstraat is centraal gelegen ten opzichte van Den Haag, Delft, Leiden en Rotterdam. Ook met het openbaar vervoer en via de rijkswegen A12 (Den Haag- Utrecht) en A4 (Den Haag- Amsterdam) is deze locatie makkelijk te bereiken.

Opleveringsniveau:
In huidige staat complete staat, voorzien van een luxe ogende uitstraling door o.a.:
- representatieve entree, voorzien van rolluik en luifel; eiken houten vloer; hete lucht gordijn; Led verlichting; frontbreedte van ca. 600 cm.

Aanvaarding:
In overleg, de ruimte zal na 1 januari 2023 beschikbaar komen. Zou u eerder of later willen dan is dit uiteraard bespreekbaar.

Huurprijs:
€ 3000,00- per maand, exclusief B.T.W.

Servicekosten:
Niet van toepassing.
Huurder beschikt over eigen meters t.b.v. nutsvoorzieningen en zal derhalve zelf overeenkomsten sluiten met de desbetreffende leveranciers. Het winkelpand profiteert van voordelig stroomverbruik ivm zonnepanelen.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks zal de huurprijs worden herzien op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), mits dit geen verlaging tot gevolg heeft.

Huurbetaling:
De betaling van de huurprijs, eventuele servicekosten en de eventuele B.T.W. geschiedt in termijnen van 1 maand bij vooruitbetaling.

Huurtermijn:
De huurovereenkomst wordt aangegaan voor een termijn van tenminste 5 jaar met 5 optiejaren.

Zekerheid:
Huurder dient binnen 2 weken na ondertekening van de huurovereenkomst, maar uiterlijk een dag voor de datum van ingebruikname, aan verhuurder een bankgarantie c.q. waarborgsom te voldoen voor een betalingstermijn van 3 maanden, inclusief omzetbelasting.

B.T.W. status:
Verhuurder wenst te opteren voor B.T.W.-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de B.T.W. niet kan verrekenen, zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor B.T.W.-belaste huur.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst conform het standaard van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).

Interesse in dit pand?