Terug naar het overzicht
Speulderbos 13-15
2716 JW Zoetermeer

€ 1.200.000,- k.k.

Te koop aangeboden:

Speulderbos 13-15 Zoetermeer

Voormalig schermschool Kardolus met bijhorende woning gelegen in de wijk Meerzicht.

Het gehele perceel ligt aan de rand van een woonwijk, dichtbij de in- en uitgaande hoofdwegen van Zoetermeer. Binnen 3 minuten op de A12.

Maître Kardolus heeft hier jarenlang zijn droom en passie uitgevoerd door het geven van schermlessen. Zijn schermschool heeft vele nationale en internationale kampioenen voortgebracht en het robuuste en stoere imago van de sport, is in het hele pand terug te vinden.

De bovenwoning heeft 7 kamers en een grote woonkamer/woonkeuken. De meeste slaapkamers hebben een eigen balkon. De woonkamer heeft aan de keukenzijde een balkon welke uitkijkt over de grote tuin. Aangrenzend aan de woonkamer is een ruim dakterras op welke zich boven de bijkeuken/bar en de carpoort bevindt. Behalve de grote brede toegangstrap die vanuit het onderliggende bedrijfsdeel naar de woning gaat, is er in het pand nog een 2e trap (noodtrap) aanwezig aan de achterzijde van de woning.

In het bedrijfsgedeelte, komt u binnen in een algemene ruimte met direct links een bar en daar tegenover een ruimte waar voorheen de schermwinkel was gevestigd. Aan de rechterzijde loopt u via een ruime algemene ruimte naar de sportzaal.

Naast de sportzaal liggen de dames- en heren kleedkamer voorzien van douches, een kleine pantry en in de aangrenzende de serre kunt u genieten van een ruim uitzicht over de tuin.

Aan de achterzijde van het terrein bevinden zich ook nog een wapenkamer en een fietsenschuur.

De bestemming van het geheel is wonen, maatschappelijke doeleinden en horeca.

 

Het pand is uitermate goed geschikt voor bijvoorbeeld een;

  • Huisartspraktijk
  • Fysiotherapiepraktijk
  • Kinderdagverblijf
  • Judoschool / Boksschool
  • Horecagelegenheid
  • Bed & Breakfast
  • Als locatie voor het Bijzonder onderwijs
  • Sportschool en/of oefen therapie ruimte

 

Metrages;

Woning 175m2, tuin 140m2, berging 15m2 

Sportzaal 215m2, ontspanningsruimte 90m2, berging 10m2, bar 20m2, wapenkamer 22m2

Naastgelegen bouwkavel 598m2

 

Parkeerplaatsen

12 parkeerplaatsen op eigen grond.

 

Uiteraard kunt u ook uw plan hier realiseren. Laat het mij weten wanneer u een betere indruk van het geheel wilt hebben en binnen wil kijken.

Buiten de prijs die er geboden wordt is er ook nog een emotioneel stukje wat de erven uiteindelijk zal doen beslissen naar wie het door Vader Kardolus zorgvuldig opgebouwde geheel zal gaan.

 

Maak een afspraak via erik@pand.nu

 

 

Interesse in dit pand?