Terug naar het overzicht
Nassauplein 56 A
2628 GV Delft

excl btw en energiekosten € 1.750,-

Te Huur

VRIJSTAAND WINKELPAND MET BESTEMMING DETAILHANDEL/DIENSTVERLENING

GELEGEN AAN DE LEVENDIGE NASSAULAAN EN VOLDOENDE PARKEERPLEK IN DE OMGEVING

Het betreft hier circa 65 m² + 7,5 op de etage (bvo) winkelruimte gelegen in wijkwinkelcentrum "Wippolder" (met o.a. supermarkt COOP, een groentenboer, een banketbakker, een hengelsportwinkel etc.). Parkeren kan langs de weg en achter het pand.

Het pand is vrijstaand gelegen langs De Nassaulaan te Delft en is hierdoor automatisch een eyecatcher wat zorgt voor klandizie.

Oppervlakte:
Begane grond ca. 65 m²
Eerste verdieping ca. 7,5m²

Bereikbaarheid:
Zowel met eigen vervoer als met openbaar vervoer is de locatie goed bereikbaar. Op ca. 100 meter van het Nassauplein bevindt zich een bushalte. Deze halte heeft mogelijkheid tot het nemen van bus 37, 60 en 63. Delft centraal station bevind zich op ca. 1.8 km. Snelwegen (A13 en A4) liggen op enkele minuten rijden. Bloemenveiling Flora Holland ligt op ca. 25 minuten rijden.

Bestemming:
Volgens de gemeente Delft, bestemmingsplan TU Noord vastgesteld 19 april 2007 is de bestemming detailhandelsdoeleinden en dienstverlening categorie 1 en 2.

Opleveringsniveau:
Het object zal in huidige staat worden opgeleverd, en is voorzien van:
- Vloerverwarming;
- pantry;
- toilet;
- cv ketel op gas;
- elektra- en water, eigen aansluitingen;
- dubbel glas;
- koelcel.

Het gebouw is opgebouwd uit een staalconstructie met onderhoudsvriendelijke kozijnen waarvan er veel open kunnen. De basis is gebouwd in 1995. In 2012 is er een stuk aangebouwd.


Interesse in dit pand?