Terug naar het overzicht
Energieweg 59 A
2382 ND Zoeterwoude

€ 1.500,-
Verhuurd

Te huur deze goed bereikbare kantoor etage op een zicht locatie met 10 eigen parkeerplaatsen, en ruim voldoende algemene parkeerplaatsen.

Het kantoor pand is gunstig gelegen op het bedrijventerrein ‘Grote Polder’ te Zoeterwoude, tussen de A4, de Hoge Rijndijk, het Heineken-terrein (Barrepolder) en de N11 in. ‘Grote Polder’ is een van de grootste bedrijventerreinen van de Leidse agglomeratie en heeft rond de honderd bedrijven, voornamelijk in sectoren groothandel/handel, transport, aannemerij en opslag. Op het terrein zijn o.a. Heineken, Swift, Zandbergen Meat en hoofdkantoren van diverse multinationals gevestigd.

Het is eventueel ook bespreekbaar om er 1 of meerdere bedrijfshallen bij te huren.

 

Bereikbaarheid

Op ca. 3 min. rijafstand is de Rijksweg A4 (Rotterdam – Amsterdam) gelegen. Op ca. 1 min. rijafstand is de N11 (Utrecht – Leiden) gelegen en vormt de verbinding met de A4 en A12.
Luchthaven Schiphol is slechts op ca. 20 min. rijafstand gelegen en gemakkelijk aan te rijden via de N11 en A4. Door de gunstige ligging is de kavel ook interessant voor internationale partijen.

Per openbaar vervoer
De locatie kent een goede bereikbaarheid per openbaar vervoer. Op ca. 1 minuut loopafstand zijn meerdere bushaltes bereikbaar. Treinstations Leiden Centraal en Leiden Lammenschans zijn gelegen op ca. 10 en 15 min. rijafstand.

 

Huurvoorwaarden

Vraaghuurprijs
€ 1.500,- per maand, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Huurtermijn
5 jaren + 5 verlengingsjaren. Kan in overleg ook korter

Huurprijsbetaling
Per maand vooruit.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, conform het prijsindexcijfer Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek te Voorburg/Heerlen.

Zekerheidstelling
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of waarborgsom storten ter grootte van een bruto betalingsverplichting van drie maanden huur.

Huurcontract
Model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken).

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW belaste verhuur.

Aanvaarding
In overleg.

Meer weten ? Stuur een mail naar Erik@pand.nu 

Interesse in dit pand?